Proeven van het leven

Café Restaurant Land en Zeezicht is een gezellige plek waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Het restaurant is van flink formaat en biedt perfecte ruimte aan groepen. Uiteraard kun je hier ook heerlijk met z’n tweeën lekker borrelen. Café Restaurant Land en Zeezicht bevind zich in een pittoresk pand op een prachtige locatie aan de haven. Vanaf het terras heb je, terwijl dat je geniet van een hapje en drankje, een fantastisch uitzicht over de haven en het water. Je vindt Café Restaurant Land en Zeezicht op de Havenbuurt in Marken.

Feesten en partijen

Wilt u te gast zijn op uw eigen feest? Dat kan! Bij Land & Zeezicht verzorgen wij feesten tot in de puntjes. Bij elk feest zorgen wij voor een passende invulling van de middag/avond, uiteraard in overleg met u. Zodat uw gasten achteraf zullen zeggen: “Wat hebben wij genoten.” Voor vragen over mogelijkheden kunt u terecht bij Dick Koorndijk (0299601302)

Dineren bij Restaurant LEZZ Marken

Land en Zeezicht door de jaren heen

Het pand aan de haven nummer 6 diende in 1909 eerst als woon-winkelhuis van Joris Visser en Grietje Kes. In 1935 trouwde een van hun dochters Neeltje Visser met Tymen ten Napel, zoon van toenmalig havenmeester. Zij begonnen op 2 mei 1935 een café met de naam Land en Zeezicht. In 1935 is het overgenomen door hun zoon Joris ten Napel en zijn vrouw Sijtje. Zij maakte er ‘cafe – restaurant ‘ van. Tot nu toe is het nog steeds een familiebedrijf. Op 6 april 2008 namen hun schoonzoon Dick Koorndijk en hun dochter Mirjam het bedrijf over. Wordt vervolgd kunnen we dus wel zeggen..